Хибридни оранжерии с покритие от поликарбонат и двоен надуваем полиетилен

С гордост можем да споменем, че на база нашия опит в продължение на над 25 години в оранжерийния бранш, проектирахме и пуснахме в екплатация няколко хибридни оранжерии - шедьоври, които са едни от най-високотехнолоичните и енергоефективните комплекси на територията на България. Използвайки комбинация от поликарбонат с UV- защитен слой за странична облицовка на оранжерийните комплекси и двоен полиетилен с въздушна камера за покривната система извличаме максимума от предимствата на двете покрития и постигаме много добър микроклимат в оранжерията. Наред с това, спестяваме до 60% един от основните разходи в оранжерийните комплекси - разходът за отопление благодарение на изключителните топлоизолационни свойства и на двата материала.

При изграждането на хибридни оранжерии използваме широкоопорен тип стоманена конструкция от поцинковани профили с ширина на шеда 9,60м или 12,18м с  цел по-голям обем, по-добра циркулация на въздуха и оптимален микроклимат в оранжерията.

Хибридните оранжерии ги проектираме и изграждаме по индивидуален  проект, съобразен със спецификата на всеки клиент.

Инвеститорите на всички изградени досега от нас хибридни оранжерии са успешни бенефициенти на европейски средства за насърчаване на инвестициите в земеделските стопанства! Възползвайте се и Вие!