ЕНЕРГОСПЕСТЯВАЩИ ЕКРАНИ ЗА ВЪНШЕН МОНТАЖ

Екраните са проектирани да предпазват от вредните външни влияния, включително от силно слънце, вятър, градушка и проливни дъждове.

СЛЪНЦЕРЕФЛЕКТОРНИ ЕКРАНИ ЗА ВЪНШЕН МОНТАЖ

OLS и OLS ABRI екраните са проектирани да предпазват от вредните външни влияния, включително от силно слънце, вятър, градушка и проливни дъждове. OLS ABRI екраните са подсилени със силна пластична ABRI жица за по-удобно захващане към кука, необходима при висящи оттеглящи се системи. Оттеглящите се OLS засенчващи системи обикновено се използват от външната страна на оранжерията, което позволява изместването на сянката където е нужно, в същото време осигурява защита от слънчево изгаряне, пороен дъжд, градушка и други неблагоприятни климатични изменения.

ЕКРАНИ ЗА ПОКРИВАНЕ НА ОРАНЖЕРИИ

QLS ABRI е външен покриващ екран проектиран да предпазва външните посеви от проливни дъждове и ниски температури. Структурата на QLS ABRI е снабдена с всички нужни качества, за да предложи сигурна защита на посевите срещу силни валежи.
Непромокаемият материал е във формата на серия от платна, които отвеждат водата и не допускат наводняването на посевите при силен валеж.

Топлозадържащите QLS създават климат, наподобяващ оранжерийния, като в същото време оставят възможност за отглеждане на посевите във външна среда.
LS SOLARWOVEN са двойно разслоени финно изтъкани екрани, с всички преимущества за финно покриване на оранжерията с високо качество и гаранция за дълъг живот.
Използват се за странично покриване и за подвижни покриви.